Η κλινική είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, οι υπηρεσίες είναι δωρεάν για τους ασφαλισμένους ασθενείς.
Εφημερεύουμε όλο το 24ωρο - Μεταφορά ασθενών με βανάκι ή αυτοκίνητο

Νέα & Ανακοινώσεις

Τον Σεπτέμβριο του 2021 τα Ηνωμένα Έθνη θα συνεδριάσουν με μοναδικό σκοπό τη συλλογική δράση για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας περιβαλλοντικής κρίσης. Θα συναντηθούν ξανά στη σύνοδο κορυφής για τη βιοποικιλότητα στο Κούνμινγκ της Κίνας και έπειτα στη διάσκεψη για τη κλιματική αλλαγή στη Γλασκώβη, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι απαραίτητο, περισσότερο από ποτέ, η παγκόσμια κοινότητα να δράσει επιγόντως, για τη διατήρηση της μέσης αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη κάτω από τους 1,5 ° C, τη διακοπή της καταστροφής της φύσης και την προστασία της παγκόσμιας υγείας.

Οι νεφροί αποτελούν ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, έχοντας κυρίαρχο ρόλο στην ομοιόσταση των υγρών, των ηλεκτρολυτών και στην αποβολή τοξικών ουσιών που παράγονται από τον μεταβολισμό.

Σύζυγος, πατέρας, δρομέας, μανιώδης αναγνώστης, σκεπτόμενος πολίτης. Ποιος είναι ο εργασιομανής γιατρός που κινείται ακαταπόνητος με το «καύσιμο» της αγάπης του για τους ασθενείς του και δημιούργησε πρόσφατα στην Πάτρα την μεγαλύτερη σύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα.

Το πανελλαδικό περιοδικό «Πατρινόραμα» με αποκλειστικό χορηγό την Μονάδα χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ. Α.Ε. πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 18:00 στην «Αγορά Αργύρη» Αγίου Ανδρέου 12, ημερίδα με θέμα «Αυτοάνοσα νοσήματα, τρόποι αντιμετώπισης και τελευταίες εξελίξεις».

Δύο καταξιωμένοι νεφρολόγοι που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην αποτελεσματική παρακολούθηση νεφροπαθών, μιλάνε για τις αιτίες και τα συμπτώματα της νεφρικής νόσου, που αν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά, μπορεί να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό επίπεδο ζωής σε κάθε ασθενή.

Σελίδα 1 από 2